Wiebe
Doel is je snel beter te laten voelen en lang beter te blijven.
Bel 075-7572690

Geboeid door beweging

Het begint en eindigt allemaal met het bewegingsapparaat. Tijdens de biologielessen op de middelbare school raakte ik gefascineerd van hoe het allemaal werkt – de mechanische structuur, gewrichten en spieren. Tevens omdat ik graag sportte zocht ik mijn vervolgopleiding in de sportbegeleiding en verzorging.

Zo begon ik aan de opleiding aan de Academie voor Fysiotherapie Jan van Essen te Amsterdam. Het bleek een schot in de roos; hoe meer ik leerde, hoe boeiender het werd. Mede doordat het vakgebied zelf volop in beweging was, en is: de technieken en methoden van behandelen worden steeds gevarieerder en effectiever.

Innovatie en in opleiding blijven

Tijdens werk besloot ik altijd ‘in opleiding’ te blijven. Te blijven leren, op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie en te werken aan de verbetering van de kwaliteit van mijn vakgebied. Te innoveren, bijleren en ontwikkelen. Zo bied ik in mijn eigen praktijk de mogelijkheid aan tot Shockwave therapie en Echografie.

Begeleiding op maat.

Begeleiding op maat is belangrijk om aan de specifieke vraagstelling van de patiënt te voldoen. Ik ben inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam als fysiotherapeut en doe dat al die tijd vanuit mijn eigen praktijk. De praktijk is onderdeel van een netwerk professionele zorgverleners. Door kennis te delen en samen te werken aan verbetering, garanderen we een constante, goede kwaliteit. In mijn praktijk kan ik de hulpverlening bieden waar ik echt voor kan staan: met veel aandacht voor kwaliteit, vakkundigheid en veelzijdigheid in methoden.

Grondige, doorlopende analyse

Door mijn ervaringen kom ik snel tot de kern, kan ik goed duiden wat mogelijke oorzaken kunnen zijn, wat je mogelijkheden zijn en wat je van mij kunt verwachten in het herstelproces. In veel gevallen is de klacht te herleiden tot een herhaald gemaakte foutieve beweging of houding. Ik help u op een snelle en adequate manier dit te veranderen door bijvoorbeeld uw houding te verbeteren.

Een mooi vak

Het proces van behandelen is mooi en geeft voldoening. Als je ziet hoe iemand herstelt, makkelijker beweegt en met minder pijn of pijnvrij kan functioneren – ja, dat is mooi om te volgen. – Ik hoop mijn werk en vakgebied op een steeds hoger niveau te kunnen brengen.

Naast mijn werk ben ik – hoe kan het ook anders – graag aan het sporten. Ik doe aan waterpolo, hardlopen en fietsen.

Wiebe