Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Behandeling hier was me goed bevallen. Ik had achillespeesklachten en er werd in aanvang een uitgebreid gesprek en onderzoek gedaan.

Hierna werd er een echo gemaakt van mijn pees en kon ik ook zelf zien waar de pijn gelokaliseerd was. De analyse van het lopen (op film) werd ook duidelijk dat er nog in het lopen kleine correcties moesten plaatsvinden. De Shockwavetherapie gaf uiteindelijk de meeste pijnvermindering in de pees en ik kan nu weer optimaal voetballen zoals voorheen.

Patrick

Ben erg blij met deze wijze van therapie, heb voorheen al langere tijd fysio gehad zonder resultaat en merk nu echt vooruitgang. Heb nu ook het idee dat er wat gedaan word ben er erg blij mee.

Hester

Na de eerste behandeling zo goed als pijnvrij.

Iris

Zeer kundige therapeut. Luistert goed en is een prettig persoon. Afspraken en hulp worden prima afgehandeld.

Joep

Mijn dochter danst. Heel fanatiek. Ze bereidt zich voor op de balletacademie. Dat is hard werken voor haar. Het is een blessuregevoelige kunstvorm en ik heb alles al met haar meegemaakt. Het moeilijke is dat ze moeilijk in te dammen is. Zodra de pijn weg is, gaat ze er weer voor. Tenminste, tot voor kort, want met de begeleiding van Fysio Zaandam snapt ze waarom ze op lange termijn in haar lichaam moet investeren. Elke blessure wordt uitstekend begeleid. Mede daardoor kan Hanna op dit niveau dansen.

Loes

Je kent het wel. Voetballen. Tackle. Knie aan gort. Ik heb van Fysio Zaandam geweldige begeleiding gekregen. Het zijn toffe fysio’s. Maar even los daarvan: ze boeken resultaat en daar gaat het om. Ik was binnen drie weken helemaal op de been en na een maand weer aan de bal. Blessurevrij

Xander

Persoonlijke aandacht. Dat is wat Fysio Zaandam zo goed maakt. Ik heb reuma. Dus ik zal lange tijd fysiotherapie nodig hebben. Dan is het belangrijk dat het goed klikt, dat je fysio je vooruitgang goed in de gaten houdt en dat je alles kunt zeggen wat je wilt. Er traden bij mij nogal wat complicaties op waar rekening mee hield. En het werkt. Het werkt echt

Benjamin

Als jonge moeder heb ik weinig tijd. Ik heb altijd gesport, zit goed in mijn lichaam, maar kreeg behoorlijke rugklachten, na de komst van de tweede. Omdat ik zelf ook fysiotherapie heb gestudeerd, wist ik dat ik op tijd moest ingrijpen. Bij Fysio Zaandam weten ze hoe ze je moeten begeleiden. Met oefeningen die ik in mijn dagelijkse routine kan verwerken. En mét resultaat, ik ben al een half jaar vrij van klachten.

Femke

Ik weet niet of je wel eens een achillespeesblessure hebt gehad… da’s geen pretje. Ik sport fanatiek, Pencak silat, gevechtsport, heb je misschien wel eens van gehoord. Nou, daar krijgt je been echt behoorlijke klappen. Ik denk dat het daardoor kwam. Ik verging van de pijn. En ik ben ongeduldig hè; dus ik was een lastpak bij het herstel. Ik heb het echt aan Mariska te danken dat ik mezelf niet voorbij ben gelopen. De begeleiding is super professioneel, heel deskundig en als sporter krijg je echt aandacht voor de spiergroepen die voor jou belangrijk zijn

Nico

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!